Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Информации за корисниците /

За членовите на mojagarderoba.mk /

Пријава на членка tanjicka7

Темава ја пишувам за да ги известам и предупредам членовите на мојагардероба за нефер и нечесното однесување на членката tanjicka7, со која имав негативно искуство како купувач. Имено, од неа нарачав два артикли - џемпери кои беа опишани како нови неносени и за истите платив уредно достава и договорена цена. Кога стигнаа, едниот џемпер беше видливо носен, исчупкан, пожолтен и со флеки. Истото и го посочив на членката во порака со слики и побарав да го вратам а таа мене парите. Во одговор ми пиша дека наводно бил малку носен и дека го избришала постот во кој бил опишан така (а дури и во опис на постот пишува два нови џемпери со извичник), и дека ќе ми врати пари ако сакам да и го вратам на мој трошок за карго. Кога и пишав дека се сложувам иако не по моја волја да платам за карго и да го вратам, почна да пишува разни изговори и дури и покрај моите неколку пораки се уште не ми пишала податоци за да го вратам артиклот а таа мене пари. Сосема сум свесна дека очигледно нема да си ги добијам назад парите што ги платив за артиклот кој не ми е потребен, но со оглед на тоа што досега сум имала само успешни соработки на мојагардероба, би сакала да укажам на другите членови да внимаваат на оваа членка со цел да не бидат прелажани и изманипулирани на сличен начин. Во прилог се слики со целата комуникација во конкретниот случај.
2023 02 08
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/c0d0606157c9f0b5a51e1e067d4a9fdd.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/44c8eec19cf426e57f260c86ed6b2241.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/96b1d35aee94df74909ff326431a8716.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/89eda2d2fc6b0227627bdcbf5776eacc.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/d74fcd9b7486c69811affc96cff961ef.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/51583ff76906e8852ecb5fefd2a58b6e.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/a18f482f02c59fea8ab021b1d873e75d.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/e3c224af3643be14078cf747715a8a51.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/d305bb6f8c8268a28c0422fe9c57c025.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/15fcf7009b15dad161519ef668fa3769.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/6ebc80a89894867e8921cca7889beb19.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/e162238247322a0fa77c75326485c121.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/fe279c1f6166488eaa47782a0eb032c4.jpg)
2023 02 08
Clenkata e blokirana.
2023 02 08
Ve zamoluvam uste ednas site- prijavuvajte vakvi raboti vednas!
2023 02 08
Blagodaram na Admin za poddrskata i pofalba za zalozbata i brzata reakcija, se nadevam ova ke pomogne da ne se slucuvaat vakvi raboti vo idnina. Pozdrav
2023 02 08