Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Информации за корисниците /

За членовите на mojagarderoba.mk /

Пријава на измамник под псевдоним Isabella

За жал страната почнаа да ја користат и класични измамници. Го молам администраторот, ако има увид во пораките, да ги прочита сите мои пораки за да се увери како секогаш сум комуницирала само и единствено преку страната. Но не и со Isabella, односно Ајше. Имено, направив нарачка за 800ден. Веднаш добив пораки на Вибер, со понуда за други артикли за 1800ден. Првиот знак дека нешто не е во ред, беше комуникација надвор од страната. И тоа не е се. Вториот знак беше тајмерот за бришење (испарување) на пораките и неможност да направам screenshot. Да не зборувам за нејзината настојчивост да ми продаде и други работи. И покрај невообичаениот разговор, откако по три дена добив порака од Карго да подигнам пратка, отидов веднаш, од принцип. Ново изненадување. Износот што требаше да го платам, беше 1800, наместо 800ден. Ми објаснија, дека, испраќачот може да го корегира, но веќе не можев да и верувам и ја замолив, покрај исправката на износот, да ми даде за право да го отворам пакетчето во Карго, за да видам дали воопшто е испратено нешто или ништо. И тогаш, во 22:30h. почна настојчиво да пишува и да ми ѕвони на телефон. На таквите напади, кратко и одговорив, дека нема да ја подигнам пратката, и ја блокирав. Чувате се! ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/da1d17ef35887c04561ec049b8a55151.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/5c5526d3d92ed64265ea11bd85565b69.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/5a40fb7280a26593fd4d0ddb0e6867f7.jpg)
2023 12 15
На screenshot-от што го ставила во прилог на негативниот коментар, се гледа дека има тајмер за исчезнување на нејзините пораки, но не и на мојата.
2023 12 15
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/347fd4454951a3639465cd2ad7da8b58.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/936821570a04258cd178b02d3727e897.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/74ee1865e29ee9f9b47cba32a5547779.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/d0ab36beb87cb9b1d16c8fd767895c96.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/fa07808e054c5f52da5b32dd56645c85.jpg)
2023 12 15
Clenkata e blokirana a komentarot e izbrisan. Ovaa clenka se pojavuva sekoi 2-3 meseci i koj kako ke ja primeti ja prijavuva pa blokirame. Bese prijavena za izmama no MVR ne reagira za pomali sumi na pari
2023 12 15