Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Друго /

Разговори /

издавање соба

Се издава соба во сутерен куќа 9 квадрата.Собата е наместена со еден кревет орманче и маса.Купатило е деливо со друг кој е во друга соба машка особа.Грење нема единствено струја.Куќата се навоѓа кај паркинк Сајмиште во центар Скопје.Цената е 3000 ден плус 300 ден струја и вода ,ако се користи грејно тело према потрошената струја.Контакт во порака
2020 01 05