Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Информации за корисниците /

Дискусии во врска со користењето на сајтот /

Предлог за објави

Оддамна сакам да ја отворам темава да се изјаснат и модераторите и членовите. Кога се прави измена односно уредување на некој артикал во смисла корегирање цена, опис и сл. да се појави пак како нов, да не мора пак да се објавува за да излезе во категорија Бидејќи јас на пр. најчесто гледам нови објави, поретко влегувам во профил па таму да видам дали уште стои или има некоја измена а реално ако е посебно со намалена цена и би го купила😊 Вие што мислите?
2024 03 30
Само сменете нешто и ќе избие на прво место на вашиот профил кој и да е артикл.
2024 04 07
На мојот да, но за да се види промената треба да се влезе во профилот Зборот ми беше како нова објава во категорија Да немс потреба од влегување во профилот
2024 04 07
Toa bi bilo super, no stranva za zal nekako se se pounazaduva I prodazbata e svedena na minimum.
2024 04 10