Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Секојдневие /

Дом /

Перници анатомски

Имам голем проблем со спондилоза на врат и затоа често купувам перници. Последнава ми е од пред 2 недели. Мислев дека ќе биде за мене идеална има метално зајакнување под мемори пената, може да се спие и на страна со неа, и да се носи во Хотел. Но ете и оваа не е за мене. Се продава 500 денари. ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/766e738c0e0728c7519add0bb0543ac4.jpg)
2021 08 20
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/0b3e29b85871d22e73bce7dc41079697.jpg)
2021 08 20
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/3cde2a2ef4d5e3a0cb04108e99104d83.jpg)
2021 08 20
Имам и други 5 до 6 перници користени од дормео. Цена 300 денари. Секоја со своја навлака. Перниците се перат.
2021 08 20
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/9f071d8851598f22bf6210972d70117f.jpg)
2021 08 21
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/50c3bc7bbdb49a095d9efca598d13346.jpg)
2021 08 21