Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Секојдневие /

Дом /

разни декорации, сувенири за домот

предложете цена. ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/d2abb5992bbdcf1c5b9bf89e3562b62f.jpg)
2022 10 16
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/d81b72292e97061ef1d68e5578cef3e1.jpg)
2022 10 16
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/087063a4b7ba4e67ac9081079a428ffe.jpg)
2022 10 16
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/d8178bbb80a7223dad243f8d362dc56e.jpg)
2022 10 16
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/084614c17395e8840734638fbb121062.jpg)
2022 10 16
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/d41e17b746f8e62c907242e654c0dc1f.jpg) ова е многу стар антикварна вредност има со позлата е, работен во Чешка ама многу одамна. Со слики на градови од Европа. Рачно сликано. 4 шољи со подметач секоја по 150 денари, вкупно 600.
2022 10 16
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/c7b90c896817bb509e7b58524bf91a13.jpg)
2022 10 16