Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Секојдневие /

Дом /

Братство и Делимано тенџере и додатоци

Имам се и сешто а не ги користам. За матење на пареа и варење шпагети и зеленчук се ставаат во високо тенџере. Како кај Цептер е принципот. Сите за 2000, а секое по 1800 е купено. Голема висока тенџере тава со поклопец од Братство, со дупло дно. Собира и кокошка цела. Купена 3000, се продава 1700. ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/c8decf8097bd7631034d968caef51a65.jpg)
2023 09 01
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/0eff15252747cb0fc088be442a44e481.jpg) мерка за брашно и други, дебел јак инокс, 400 ден.
2023 09 01
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/d42d5cd8a109a0d4ae779c2cf8c836dd.jpg) братство тенџере 30 см има дупло дно и држи долго топло и по исклучување на ринглата.
2023 09 01
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/81266ad97bdfcbcfe8d3a78e83281378.jpg) поклон за варење над пареа ако се купи комплет делиманото, инаку 300 ден. Инокс
2023 09 01
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/d8270f792e9314766496264dbec6d704.jpg)
2023 09 01
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/a841a7eb84d78ba214f4bc12664e1d99.jpg) за правење крем за шампити и Др на пареа само ова 1000 ден.
2023 09 01