Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Наскоро пристигнуваат нови промени. Ве молиме прочитајте повеќе информации за истите тука.

Наскоро пристигнуваат нови промени. Ве молиме прочитајте повеќе информации за истите тука.

Форум /

Секојдневие /

Дом /

Нутри булет разменувам

Со две сечила 600 вати со 2 г гаранција има уште некој месец. Малку користен. Има две сечила, тие основната верзија се до едно сечило. Размена за НОВА електрична скара со ваша доплата или апарат за леб. Швајцарски производ е. Цена за кеш 3000.
2021 04 02
Дали некој чита?
2021 04 07
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/bdec417ecf3ac32d75066be6c195803d.jpg)
пред 23 дена, 22:41
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/7634712035a7523ac922e4d3269dd8e5.jpg)
пред 23 дена, 22:42
За што го разменувате?
пред 5 дена, 20:28
За нова скара електрична или јак миксер.
пред 4 дена, 23:42