Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

mojagarderoba.mk /

Соопштенија, новости, коментари од модераторите /

Во врска со кожни артикли

Девојки, да повториме уште еднаш - сите артикли за кои во поле материјал ќе напишете КОЖА мора да имаат ваков знак ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/4585edbdf7de8b28d30e43940944f306.jpg) или на етикетата да пишува true/ genuine leather Во спротивно- лажно рекламирате и артиклот ќе биде избришан
2021 08 27
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/c5f5853983df0b65128e48f1086425df.jpg)
2021 10 10
Povtorno potsetuvanje za odredeni clenki koi uporno pisuvaat "koza" vo naslovite i opisot na artiklite - koza e ako ima dokaz vo sostavot ili so znak/ napis genuine leather. Imame apel od clenki koi dobivaat EKO KOZA ILI SKAJ namesto toa sto bilo ponudeno. Ve molime za korektnost, za da se izbegnat sankcii. Prijatni sorabotki :)
2021 12 23
Nema problem ke sliknam deka e koza 100 % i le dodam fotografija, nova sum ke gi naucam pravilata. Fala i pozdrav
2022 10 12
> AdminMG: > Девојки, да повториме уште еднаш - сите артикли за кои во поле материјал ќе напишете КОЖА мора да имаат ваков знак > ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/4585edbdf7de8b28d30e43940944f306.jpg) > или на етикетата да пишува true/ genuine leather > Во спротивно- лажно рекламирате и артиклот ќе биде избришан Веднаш ќе корегирам, се извинувам доколку предизвикав недоразбирање.
2022 11 07
> AdminMG: > Девојки, да повториме уште еднаш - сите артикли за кои во поле материјал ќе напишете КОЖА мора да имаат ваков знак > ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/4585edbdf7de8b28d30e43940944f306.jpg) > или на етикетата да пишува true/ genuine leather > Во спротивно- лажно рекламирате и артиклот ќе биде избришан VO RED E ZABELESKATA , NO NEKOI PROZVODI SE MNOGU STARI I NEMAAT NIKAKVI OZNAKI A JAS SUM SIGURNA DEKA SE OD KOZA . NO AKO SE TAKVI PRAVILATA KE POCITUVAM
2023 05 26