Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Секојдневие /

Дом /

Бромиоли тањири

Бели со интересен дизајн краевите лево и десно се нагоре подигнати. По 45 денголемите 35 малите. По 8 од секој. ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/5c47ba88c40bdf4fc39f2a06b23cf6fa.jpg)
2021 07 12
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/5b62a72a53089ab64906b65ecbf0d7c8.jpg)
2021 07 12
А имам и6- 7 црни рамни големи Аркопал тањири купени околу 700 се продаваат 350 денари.
2021 07 12
Ова се 4 делимано тањири за супа, по 60 еден. ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/b815131baa23d9df999196cb49c21a19.jpg)
2021 07 13
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/3f5d6d516508b74244124345d4222a6e.jpg)
2021 07 13
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/d3cd16fc034eae6a3153ba3cdcad0eec.jpg) украсен голем длабок и голем рамен тањир заедно 200 денари.
2021 07 13
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/66a25a8ff0178ad6255cb833cf1e964c.jpg) тањири за риба 6 по 40 денари 240 заедно.
2021 07 13
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/c3d76ff54322ee4487ec41327066e3f5.jpg)
2021 07 13
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/4a8ac16a0edb806cc2fe16fbe08d7e9e.jpg) големи рамни тањири со рељефна рамка заедно 200.
2021 07 13
Имам и други големи керамички тањири елипсовидни за сервирање, како и керамички тави за во рерна. Цена по договор. Може и размена на сите за добар миксер.
2021 10 01