Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

mojagarderoba.mk /

Соопштенија, новости, коментари од модераторите /

Копирање на заштитени робни марки и судска заштита

Царинска управа ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/66150d2e9f73606bd3d6230fea22e3a6.jpg) Извадоци од закон, идустриска сопственост ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/cb0e3706109e2d766306c1f8560fafe5.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/6d9c88e4a893c172e4aa0b2de0d68698.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/399007e06916510afcf873dc589e529f.jpg) Извадоци од закон, трговски марки/ интелектуална сопственост ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/8e40add77d86135a8cea8a9f06939459.jpg) ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/085b97b850c7714cbb33463a66955b7a.jpg) Имаме тука адвокати и луѓе вработени во адвокатски канцеларии, ако сум грешка слободно нека ме исправат. Никој не е должен да има проблеми со закон поради вашите 200, 500, 1000 денари. Копирани брендови продавајте на некое друго место, не на Моја Гардероба. Благодарам за разбирањето.
2021 10 14
Respekt za vas
2021 10 14
> AdminMG: > Царинска управа > ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/66150d2e9f73606bd3d6230fea22e3a6.jpg) > Извадоци од закон, идустриска сопственост > ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/cb0e3706109e2d766306c1f8560fafe5.jpg) > ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/6d9c88e4a893c172e4aa0b2de0d68698.jpg) > ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/399007e06916510afcf873dc589e529f.jpg) > Извадоци од закон, трговски марки/ интелектуална сопственост > > ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/8e40add77d86135a8cea8a9f06939459.jpg) > ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/085b97b850c7714cbb33463a66955b7a.jpg) > Имаме тука адвокати и луѓе вработени во адвокатски канцеларии, ако сум грешка слободно нека ме исправат. > Никој не е должен да има проблеми со закон поради вашите 200, 500, 1000 денари. Копирани брендови продавајте на некое друго место, не на Моја Гардероба. Благодарам за разбирањето. Редно беше да се воведе ред тука. :D
2021 11 05