Профил Подесувања Репутација Разговори Омилени Одјави се

Форум /

Секојдневие /

Дом /

Чаши и други ситници

![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/65766005e469aa78b4d039a5872d58c5.jpg) 150 денари комплет ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/4155f85f6fb67ee5e1ff1aeabe19c7da.jpg) дебело стакло, 250 денари комплет ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/b48f868043e7c6853148d30957f885cf.jpg) високи чаши, 150 денари комплет ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/94fa42b3f9e28f3336242be5ddbf2c73.jpg) 550 денари ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/4fbef3024ec427564233be253c10e4c9.jpg) 90 денари ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/b6fc34579b98d98f55e0eb17aa3a3893.jpg) острач на ножеви, подарок со купен артикал ![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/31327f99ce2422aba9afe36e60c3a585.jpg) четки, една 50 денари
пред 17 дена, 10:21
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/ea7e1ba704b6569a41a7a003ae5fd191.jpg) послужавник плус подметач за јадење, 200 денари, комплет
пред 16 дена, 11:08
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/d089e7a0e9f020e7a4b6638ea0c2b932.jpg) ја подарувам со било кои купени 2 артикли
пред 12 дена, 12:38
![](http://img2.mojagarderoba.mk/mk/images/message/ae129fdc5d0a59684f1226373f9174e9.jpg) се продава црвеното тепихче , може да ви пратам и повеќе слики, за само 500 денари.
пред 12 дена, 12:39